Klantenservice:

0528-204026

Winkelwagen

  EIGEN VOORRAAD       VERTROUWD      VERZENDING GRATIS v.a. €100      FYSIEKE WINKEL

Mobile menu

Productmenu

Tyleenslang

Tyleenslang

Een tyleenslang is een zwarte kunststof buis welke gematigd flexibel zijn. Tyleenslangen zijn bij besteljouwpvc.nl verkrijgbaar in rollen van 50 en 100 meter. De slang kunt u ook heel eenvoudig inkorten door te zagen of te snijden. Houdt u er wel rekening mee dat er geen bramen in de buis achterblijven. Minder nodig? Bij ons kunt u ook per meter bestellen. Gaat u de slang voor permanente installatie buiten gebruiken? Dan is het noodzakelijk dat u de slang 50 a 60 cm diep ingraaft om bevriezing te voorkomen. De slangen zijn voornamelijk geschikt voor koud water, omdat bij warm water de kans op bacteriën groter is. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat de slang niet zuurstofdicht is.

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Tyleenslang

Tyleenslangen worden veelal gebruikt voor het aanleggen gas- en waterleidingen. Tyleen is gematigd flexibel, waardoor het goed te gebruiken is voor lastig bereikbare plekken. Tyleen is ook nog eens goed te recyclen, doordat er geen giftige stoffen vrijkomen bij verbranding.

Verschillende afmetingen

Tyleenslangen zijn verkrijgbaar in de lengtematen 10, 25, 50, 100 en 500 meter, hierdoor vind u altijd de lengte die u nodig heeft. Ook kunt u de slang eenvoudig inkorten door te zagen of te snijden. Als u minder nodig heeft, kan u ook per meter bestellen. Laat dit dan weten als opmerking bij uw bestelling. Verder zijn de slangen verkrijgbaar in verschillende diameters. Besteljouwpvc biedt de diamaters 16mm, 20mm, 25mm en 32mm aan. Elke tyleenslang heeft zijn eigen wanddikte, dus is het belangrijk om te weten wat u precies nodig heeft.

Tyleenslang kopen?

In ons assortiment vindt u 2 soorten tyleenslangen, de KIWA gekeurde ZPE-40 slang slang welke geschikt is voor drinkwater. Daarnaast hebben wij nog de ongekeurde variant, deze is geschikt voor beregening of watersystemen in de tuin.