Klantenservice:

0528-204026

Winkelwagen

  EIGEN VOORRAAD       VERTROUWD      VERZENDING GRATIS v.a. €100      FYSIEKE WINKEL

Mobile menu

Productmenu

Tyleen koppelingen

Tyleen koppelingen

Onze Tyleen koppelingen zijn van het merk Jason. De tyleen koppelingen zijn van het materiaal pp polypropeen en zijn voorzien van de volgende keurmerken DVGW / KIWA / WRAS. Met tyleen koppelingen kunt u tyleen slangen koppelen. De verbinding is voorzien van een knel ring, zodat u verzekerd bent van een waterdichte verbinding. Wij hebben verschillende tyleen koppeling knie 90 graden, mof, verloop sokken leverbaar in de maten 16mm t/m 25mm. Maar ook kunnen wij grote maten op bestelling leveren tegen scherpe prijzen. Vanaf 100,- euro betaald u geen verzendkosten (binnen Nederland).

Tyleen koppelingen

Onze Tyleen koppelingen zijn van het merk Jason. een Tyleen koppeling is van het materiaal PP polypropeen gemaakt en zijn voorzien van de volgende keurmerken DVGW / KIWA / WRAS.
Met tyleen koppelingen kunt u Tyleen slangen koppelen.

De verbinding is voorzien van een knel ring, zodat u verzekerd bent van een waterdichte verbinding. Wij hebben verschillende tyleen koppeling knie 90 graden, mof, verloop sokken leverbaar in de maten 16mm t/m 25mm.

Grote maten kunnen wij op bestelling leveren tegen scherpe prijzen. Vanaf 100,- euro betaald u geen verzendkosten (binnen Nederland).
Wenst u liever grotere aantallen te ontvangen? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte. Wij zorgen voor de snelle levering.