Klantenservice:

0528-204026

Winkelwagen

  EIGEN VOORRAAD       VERTROUWD      VERZENDING GRATIS v.a. €100      FYSIEKE WINKEL

Mobile menu

Productmenu

Schuifmof

Schuifmof

PP (PPC) schuifmof voor binnenriolering kunt u over de buis te schuiven. Wordt veel toegepast bij reparaties 2x Rubber Manchet Zonder Stootrand

Alle 6 resultaten

Waarom een schuifmof

Doormiddel van een schuifmof kunt u PVC afvoer buizen voor hemelwater of riolering gemakkelijk aan elkaar koppelen. Deze afvoer PVC hulpstukken zijn in lijmverbindingen en manchetverbinding te verkrijgen bij besteljouwpvc.nl.

Schuifmof

De PP schuifmoffen voor binnenriolering is geheel over een buis te schuiven. Als er geen ruimte is voor een steekmof kan met een schuifmof een buis geplaatst worden en dit hulpstuk terug worden geschoven over de 2 buiseinden. Wordt vaak toegepast bij reparaties.

Mof – Mof manchetverbinding.

Kleur: zwart

Besteljouwpvc.nl asortiment

Wij hebben een ruim assortiment aan PVC hulpstukken. Ook de schuifmoffen zijn in verschillende maten te verkrijgen. Maar ook voor andere TRANSPARANTE BUIZEN, PP BINNEN RIOLERING of KOGELKRANEN & SCHUIFKRANEN kunt u bij ons terecht. Bekijk ons assortiment op besteljouwpvc.nl.

Heeft u vragen over het bestellen van uw PVC artikelen. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met de juiste keuze voor uw klus.