Klantenservice:

0528-204026

Winkelwagen

  EIGEN VOORRAAD       VERTROUWD      VERZENDING GRATIS v.a. €100      FYSIEKE WINKEL

Mobile menu

Productmenu

Vijverslang

Vijverslang

Flexibele Vijverslang

De flexibele vijverslang heeft een lange levensduur en wordt niet hard in de winter. De vijverslang is aan de binnen en buitenkant glad, dit heeft als voordeel een betere doorstroom van het water, betere flow. Door dat de binnenkant glad is voorkomt dit ook dat er geen vuil achter blijft in de vijverslang. Leverbaar in de maten 20mm t/m 50mm. Prijs met meter, volle rol is 30meter. De maten zijn de inwendige maten, Teven hebben wij ook bijbehorende Slangtule , Slangklemmen voor een waterdichte verbinding. De flexibele vijverslang kan ook worden gebruikt als zuigslang.

Alle 4 resultaten

Vijverslang

Met een vijverslang kun je de water toevoer en/of afvoer optimaal regelen. Zo kun je een vijverslang gebruiken bij het pompen van het water van de vijverpomp naar een vijverfilter, maar je kunt met een vijverslang het water ook naar een fonteintje of waterval laten stromen, bijvoorbeeld. Door een fontein of waterval met de juiste slag te verbinden creëer je een mooie waterpartij.

Vijverslang kopen

We willen je graag nog een tip geven als je besluit om een vijverslang te kopen. Het is belangrijk om naar de dikte van de slangtules op je vijverfilter en vijverpomp te kijken. Een grote diameter is beter, om de doorstroming van het vijverwater te vergroten.