Klantenservice:

0528-204026

Winkelwagen

  EIGEN VOORRAAD       VERTROUWD      VERZENDING GRATIS v.a. €100      FYSIEKE WINKEL

Mobile menu

Productmenu

Flexibele PVC Slang

Flexibele PVC Slang

PVC Slang

Flexibele PVC slang (Multifunctioneel)

De flexibele PVC slang is een uitstekende oplossing en voorzien van een gladde binnen- en buitenwand. Dankzij deze gladde buitenwand kunt u op deze PVC slang alle PVC-hulpstukken lijmen, zodat u eventueel verder kunt met PVC-buizen. De spiraalslang is voor verschillende doeleinden te gebruiken, waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld uw vijver, aquarium zwembaden en bubbelbaden. De flexibele en verlijmbare PVC-slang wordt ook vaak gebruikt om een vijverpomp trillingsvrij aan te sluiten en is te lijmen met PVC lijm WDF-05.

Net iets makkelijker dan een PVC buis

De flexibele PVC slang is een kunststof slang die gekenmerkt kan worden als zeer flexibel en licht, en bestaat uit Polyvinylchloride (PVC). De flexibele PVC slang heeft als grote voordeel dat het over dezelfde eigenschappen beschikt als een PVC buis, alleen ook nog eens flexibel is. De PVC slang is dan ook eenvoudig aan ronde en ovale aansluitstukken te bevestigen. Met de flexibele PVC slang heeft u een adequate oplossing voor lastige bochten en andere complexe hoeken.

Geschikt voor diverse toepassingen

Gebruik de met ijzerdraad versterkte PVC slang voor de aansluiting van bijvoorbeeld uw ventilatiesysteem en ventilatoren voor kleine ruimten. Dit product is niet geheel zonder reden de favoriete oplossing voor professionals. Dit komt onder meer omdat deze PVC slang minder snel knikt, zonder hierbij in te leveren op buigzaamheid. In principe is de flexibele PVC slang in gebruik gelijk aan de PVC buis en dus te verlijmen met alle bijbehorende hulpstukken. De toepassingen van de flexibele PVC slang zijn uiteenlopend, waarbij onder meer gedacht kan worden aan invulling zoals zwembaden, filterinstallaties, visinstallaties, asdampafzuiging, mechanische ventilatiesystemen, luchtbehandeling en warmteterugwinning.

De voordelen van de flexibele PVC slang

De voordelen van flexibele PVC slangen ten opzichte van kunststof of metaal, is naast de lagere prijs, het feit dat er geen afzonderlijke
bochten benodigd zijn. Een ander belangrijk voordeel is dat de PVC slang gecomprimeerd is, wat betekent dat de PVC slang uitrekbaar is en het hierdoor eenvoudiger wordt om de afvoer passend te maken. Daarnaast wordt de flexibele PVC slang als een stevigere variant beschouwd van de PVC buis. Kenmerkend hiervoor is dat u zelfs met een schep er niet of nauwelijks doorheen kunt steken.

Eigenschappen flexibele PVC slang

● Kleur: Grijs
● Werkdruk: 6 Bar
● Verkrijgbaarheid: per meter, 25 meter of 50 meter.
● Maximale temperatuur: 60°C.

Ziet u de uiteenlopende voordelen in van de flexibele PVC Slang? Wilt u kunnen vertrouwen op lage prijzen en een uitstekende ​dienstverlening? Voor professioneel advies over onze flexibele PVC slangen helpen we u met plezier verder.