Klantenservice:

0528-204026

Winkelwagen

  EIGEN VOORRAAD       VERTROUWD      VERZENDING GRATIS v.a. €100      FYSIEKE WINKEL

Mobile menu

Productmenu

Druk PVC

Druk PVC

Druk PVC

Voor Druk PVC hulpstukken bent u bij besteljouwpvc.nl aan het juiste adres. Druk pvc hulpstukken zijn geschikt voor o.a. (onder andere) drukleidingsystemen, waterleidingsystemen en luchtleidingen voor het verplaatsen van verschillende soorten vloeistoffen en luchtstromen.

Assortiment

Binnen ons ruime assortiment treft u veel verschillende artikelen. Zowel tyleen koppelingen, eindkappen en verschillende hulpstukken die beschikken over bochten en hoeken uitgedrukt in knie, boog/graden(°). Zoals u hieronder kunt zien verkopen wij verschillende 3 delige koppelingen met 2x binnendraad geschikt om pvc buizen met elkaar te verbinden. Maar ook kunt u bij ons terecht voor Y, T en kruisstukken geschikt om meerdere koppelingen te maken wanneer u van plan bent om leidingen te leggen die niet parallel aan elkaar lopen.

Net zoals de hoogstaande kwaliteitsproducten die voorzien van wettelijk verplichte keurmerken leveren wij ook in diverse maten tegen zeer scherpe prijzen. Bij een besteding van €100,- of meer betaalt u geen verzendkosten. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn willen wij u vragen contact met ons op te nemen mocht u een pvc onderdeel niet terug kunnen vinden binnen onze webshop. Kortom wij streven ernaar om uw vraag dezelfde dag te beantwoorden met een passend advies op maat.

Verfijnd zoeken