Klantenservice:

0528-204026

Winkelwagen

  EIGEN VOORRAAD       VERTROUWD      VERZENDING GRATIS v.a. €100      FYSIEKE WINKEL

Mobile menu

Productmenu

Bodemdrain en Doorvoeren

Bodemdrain en Doorvoeren

Bodemdrain en doorvoeren  – besteljouwpvc.nl

 Uw vijver is gemakkelijk schoon te houden met de artikelen die te vinden zijn in deze categorie bodemdrain en doorvoeren.  Het assortiment bestaat uit verschillende bodemdrains, skimmers en wanddoorvoeren. De producten zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Voor de geschikte bodemdrain hoeft u dus niet ver te zoeken.

Een bodemdrain helpt bij het afvoeren van bezonken vuil op de bodem van uw vijver. Al het vuil op de bodem wordt geleid naar de bodemdrain, waarna het afval afgevoerd kan worden.  Een skimmer is belangrijk voor de afvoer van oppervlakte vuil als bladeren en insecten. Zo’n skimmer  heeft een putje waar het afval naar toe wordt gelijk. Maar ook de skimmer komt in verschillende soorten voor.Een doorvoer is belangrijk voor de pompfunctie en de pvc buisaansluiting met betrekking tot uw vijver.

De producten die wij leveren zijn compleet met deksel, kamer, RVS schroeven en flens. Daarnaast kun je kiezen uit twee verschillende maten. Wij bieden namelijk het standaard model van 110 mm. die geschikt is voor een oppervlakte van 3 bij 3 meter en bij een groter oppervlakte adviseren wij je om meerdere bodemdrains aan te schaffen. Wij hebben verschillende soorten bijvoorbeeld een wanduitvoering of een drijvend systeem. Bij het drijvende systeem wordt de pomp op de bodem gemonteerd en het opvang potje bevind zich aan het wateroppervlak.
Bij de wanduitvoering zal je goed moeten letten op de stroom richting van het water

Wilt u een bodemdrain, skimmer of wanddoorvoer snel in huis hebben? Bekijk dan snel ons assortiment via besteljouwpvc.nl. Voor al uw pvc buizen, hulpstukken en/of pvc onderdelen bent u bij besteljouwpvc.nl aan het juiste adres.Heeft u vragen over de bodemdrains, de skimmers of de wanddoorvoeren die wij verkopen, neem dan gerust contact met ons op via besteljouwpvc.nl