Klantenservice:

0528-204026

Winkelwagen

  EIGEN VOORRAAD       VERTROUWD      VERZENDING GRATIS v.a. €100      FYSIEKE WINKEL

Mobile menu

Productmenu

Reparatiemof

Reparatiemof

Afvoer reparatie mof

Een reparatiemof kan worden gebruikt bij het repareren van de PVC buis. De ene kant van de reparatie mof gaat in de buis (Spie) de andere kan (mof ) hier kunt u de bestaande buis in lijmen . Wanneer er dus bijvoorbeeld een pvc buis in de grond of gelijk met de muur is. Waar geen gewone sok / mof meer op gelijmd kan worden kunt u de reparatie mof gebruiken . Ook ideaal te gebruiken als u geen of weinig plaats heeft voor een gewone sok/mof. Leverbaar in de maten 32mm t/m 125mm .

Alle 5 resultaten

Afvoer reparatie mof

Een reparatiemof kan worden gebruikt bij het repareren van de PVC buis. De ene kant van de reparatie mof gaat in de buis (Spie) de andere kan (mof ) hier kunt u de bestaande buis in lijmen . Wanneer er dus bijvoorbeeld een pvc buis in de grond of gelijk met de muur is waar geen gewone sok / mof meer op gelijmd kan worden kunt u de reparatie mof gebruiken . Ook ideaal te gebruiken als u geen of weinig plaats heeft voor een gewone sok/mof. Leverbaar in de maten 32mm t/m 125mm .

Wenst u liever grotere aantallen te ontvangen? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte. Wij zorgen voor de snelle levering.