Klantenservice:

0528-204026

Winkelwagen

  EIGEN VOORRAAD       VERTROUWD      VERZENDING GRATIS v.a. €100      FYSIEKE WINKEL

Mobile menu

Productmenu

Afvoer pvc buizen KOMO

Afvoer pvc buizen KOMO

PVC buis met KOMO-keur Prijs is per meter, De buizen worden in meter stukken geleverd, wilt u toch volle lengte geleverd hebben geen probleem verzendkosten zijn dan 25,00 bij opmerking kunt u aangeven graag volle lengte leveren. Leverbaar in de maten 32mm t/m 110mm In onze webwinkel koopt u voordelig diverse soorten en maten PVC afvoerbuizen. De buizen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van het KOMO keurmerk. De afvoerbuizen in ons uitgebreide assortiment zijn geschikt voor het aanleggen van riolering en verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Alle 9 resultaten

Afvoer pvc buizen KOMO

Afvoer pvc buizen KOMO

Afvoer pvc buizen KOMO-keur.

Deze Afvoer pvc buizen KOMO zijn leverbaar in de maten 32mm t/m 160mm. In onze webwinkel koopt u voordelig diverse soorten en maten PVC afvoerbuizen. De buizen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van het KOMO keurmerk. De afvoerbuizen in ons uitgebreide assortiment zijn geschikt voor het aanleggen van riolering en verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Wenst u liever grotere aantallen te ontvangen? Dat is geen probleem bij besteljouwpvc.nl. Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte. Wij zorgen voor de snelle levering.